derde week en weekend Taupo...
Door: Bram
Blijf op de hoogte en volg Bram
03 December 2007 | Nieuw Zeeland, Napier
Ik denk zet nog maar eens een berichtje op de site. Het gaat hier nog steeds prima, zelfs mijn opdracht gaat ok! Moet zeggen dat ik het zelfs een leuke opdracht vind.. Ik mag tegenwoordig de hele dag zelf indelen, dus ik kan aan mijn opdracht werken als de standaard saaie klusjes gedaan worden. En als de dieren gevoerd worden kan ik naar buiten lopen en meehelpen... niet slecht geregeld he!
Mag tegenwoordig de meeste dieren zelf voeren. Moet zeggen dat het in het begin wel even wennen was om gewoon het hok in te lopen en een halve meter van een 250 kilo zware zeeleeuw te gaan staan en dan met een haring te gaan staan zwaaien... maar ik heb alle ledematen nog.
Afgelopen vrijdag was het de laatste dag van een franse student dus dat hebben we 's avonds maar even gevierd. Ik denk dat het een leuke avond was... Alleen jammer dat ik zaterdag om 7 uur op moest. Ik ben met een meid, Anna, die op Marineland werkt een weekendje naar Taupo geweest. Was wel echt top. Zaterdag een beetje aan het meer gelegen en 's middags in een of andere powerboat over watervallen gaan racen... Had er niet echt veel zin in, maar zij wilde het heel graag doen dus wie ben ik dan om nee te zeggen.. En achteraf was het eigenlijk heel leuk. Daarna nog wat watervallen gaan bekijken, altijd mooi, en toen terug naar het hostel. Zondag wilden we ook iets gaan doen dus toen kwam Anna met het gewldige idee om naar Rock 'n Ropes te gaan. Hier snoeren ze je vast in een harnas en dan kun je een beetje langs houten palen omhoog klimmen. Aangezien deze jongen aardige hoogtevrees heeft en de palen tussen de 10 en 18 meter hoog waren kneep ik hem toch een beetje... We hebben daar de hele middag een beetje apekooi gespeeld en het was echt super...
Maar goed, deze week weer werken etc. En ik moet nog veel leren... ga nl duiken komend weekend!!! Heb besloten om mijn duikcertificaat te gaan halen en de komende twee weekenden ga ik daaraan besteden. Heb er echt superveel zin in.
Goed, dit was het weer voor deze keer, heb trouwens maar een paar foto's gemaakt waar ik zelf op sta aagezien sommige mensen begonnen te twijfelen of ik ook echt hier was....
Groeten
03 December 2007 - 08:21
Joes:
Bram, ter vergelijking. Het is hier nu een uur of 9 en ik ben alweer een uur onderweg voor een dag vol meetings waar ik niet in wil zitten. Dan heb jij het toch beter voor elkaar. Moeten we meer over Anna weten? -
03 December 2007 - 09:08
Johan:
Hey Bram!
Goeie verhalen en goeie foto's!
Oppassen geblazen voor de stingray als je gaat duiken :)
Veel plezier!
03 December 2007 - 11:44
Dré:
Ben jaloers! Laat gaan!
Fijne foto's.. -
03 December 2007 - 12:10
Rafke:
Leuk om jou op de foto's te zien...
Ziet er goed uit...!
Duiken? Mag je dat nu wel? Toen in OZ mocht t niet toch?!
x zus -
03 December 2007 - 15:58
Erik:
He Bram. Ik zal even ruiterlijk toegeven dat dit het eerste bericht is waar ik echt jaloers op ben. Ik weet nog niet wie ik er beter uit vind zien: Kelly of Anna. En dat je gaat duiken vind ik zelfs asociaal. Vind dat je dat altijd samen met goede vrienden moet doen.
Ga zo door zullen we maar zeggen. -
03 December 2007 - 16:09
Broamel:
Nice chick dude!! -
03 December 2007 - 17:12
Bart:
Dus zo noem je dat tegenwoordig: "apekooitje spelen"!!!
Wel bedankt voor de foto's trouwens. Het ziet er allemaal top uit. -
03 December 2007 - 17:37
Agnes:
Hallo Bram
Ziet er geweldig uit en die Kelly zal het wel afleggen tegen Anna( ha ha) grapje.
Geniet ze nog en we blijven je volgen.
gr. Jos en Agnes -
04 December 2007 - 07:02
Janneke :
Hey Bram,
Leuk om je verhalen te lezen en je foto's te zien! Nog veel plezier daar! -
04 December 2007 - 20:25
Ruud:
Bram, ziet er top uit allemaal daar. Veel fun en groeten -
08 December 2007 - 09:21
Aud:
Wauw, geweun wauw, en ik heb het even over Kelly in dit geval he!! Coole foto's man.
Groetjes Aud -
09 December 2007 - 10:29