Update
Door: Bram
Blijf op de hoogte en volg Bram
10 December 2007 | Nieuw Zeeland, Napier
Qua werk en stageopdracht gaat nog steeds alles goed. Afgelopen week wel nog iets moois gezien na het werk. We liepen over het strand terug naar huis en toen zagen we misschien maar 50 meter vanaf het strand een groep orca's zwemmen. Ze bleven een beetje rondzwemmen dus konden we ze best lang bekijken.
Verder ben ik afgelopen weekend begonnen met mijn duikcursus. Dit was wel echt te gek. Zaterdag en zondag waren de eerste twee uur alleen maar theorie... beetje saai maar ook dat hoort er schijnbaar bij. De rest van de twee dagen in het zwembad doorgebracht. De eerste keer dat je erin stapt met volledige uitrusting was best een beetje raar.. Maar als je dan voor de eerste keer adem haalt en hij doet het dan is het wel meteen top. Moet zeggen dat na twee dagen wel een beetje de vereveling begint toe te slaan als je met zijn achten in een zwembad hebt rondgezwommen. Heb dan ook echt zin in volgende week als de Open Water Dives op het programma staan. Als het weer goed is gaan we naar Pania Reef hier vlak bij. Als het weer slecht is gaan we naar Lake Taupo (zie vorige bericht). Hoop natuurlijk op goed weer, op het rif zie je natuurlijk meer interessante dingen... en je ziet de bodem!!
Ik weet niet of ik dit in het vorige bericht al had vermeld maar bij de cursus inbegrepen is een duik in het National Aquarium hier in Napier. Je mag dan duiken in de tank met haaien en ze voeren. Heb mensen gesproken die het al gedaan hebben en het schijnt dat dat echt super moet zijn. Je moet die vissen echt in die bek stoppen dus je komt heel dicht bij... Verder zitten er ook nog wat roggen in die tank dus je kunt je voorstellen dat ik daar wel naar uit kijk...
Zoals ik al zei, veel nieuws is er niet, dus dit was het alweer.
Groeten
10 December 2007 - 15:19
Broamel:
vertel eens iets over dat liefdesleven van je? Neem je haar mee hierheen? -
11 December 2007 - 19:50
Erik:
Als ik het goed begrijp ben je dus gewoon te lui om af en toe even een mailtje te sturen als mensen je iets vragen? Dus maar even een makkelijke reactie op je dagboek. Jonge jonge. Dan had die Anna zich toch iets beters kunnen uitzoeken zeg. Lapschwans! -
12 December 2007 - 10:54
Lianne:
Hi Sjat!
Vet man wat je allemaal doet!
Is t niet schitterend om in een andere cultuur dan NL te leven.. zucht.
Geweldige foto's.
Ik geloof dat ik maar eens een nieuw voornemen ga maken: mijn site updated..
veel plezier!! -
12 December 2007 - 21:18
Jenny:
Hey Bram
Bij het lezen van je typewerk zou ik bijna willen zeggen; Goeie Mochel!
Maar dat schijnt ook weer zo passé te zijn!!
Als ik vanuit het regenachtige Schinveld jouw bericht lees (en ja Schinveld, aangezien er nog geen riolering in Doenrade ligt, laat staan een fatsoenlijke internetverbinding) en vooral je zoals altijd nuchtere levenshouding herken en ik citeer 'veel nieuws is er niet', vraag ik me af: BEN JE ZO LULLIG OF DOE JE ALLEEN MAAR ZO!!
Allemaal avonturen te melden, waarvan in mijn ogen het orka avontuur 'het vetste' is!! Na Afrika ben ik nogal verbonden met de zee; in mijn vorig leven was ik volgens mij de kleine zeemeermin (en ik vul aan met de gedachten van anderen die vaak niet hardop worden gezegd: 'en in dit leven ben je de lelijke zeeheks' altijd humor, andermans gedachten)
Bram, ik ben uitgelult in mijn monoloog en ik wens je nog veel van die 'saaie avonturen' toe.
Fein fiesdaag en unne gouwe roetsj alvast
Liefs Jenny -
16 December 2007 - 11:48
Bart (LI):
Hey Bremsel,
amuseer je daar! Zo te zien doet die gezonde lucht je goed (je scheert je zelfs daar!?!)
18 December 2007 - 16:13
Ticketservice:
Hub se de kaarte veur lowlands al besjteld???
Ich mot auch mer een weekendje pinkpop doon, t sjient det én RATM en Metallica enzovoorts komme :).
Wer heure t waal -
19 December 2007 - 01:04
Belinda:
hoi ik ben belinda en ben voor een klein jaar in Napier. ik zou graag mensen ontmoeten, mijn e-mail is b-vaneck@hotmail.com.
groetjes, belinda -
22 December 2007 - 20:45
José:
Hee Brammie, let je wel op dat je niet opgeslokt wordt door die haaien? Heb je de kerstboom ook al opstaan daar? Wieer ene goje roetsj en good begin. Vier ete waal een waffel mier hiej. Groetjes